A Glimpse of Zuma

Hi there,

As I already mentioned on my Facebook page that I had a chance to go to the soft opening of the newest/hippest Japanese restaurant in town, Zuma, at the St. Regis Hotel, today I’ve got some pictures of the lovely meal to share with you guys! I had a wonderful meal there and was made to feel very welcome by the Executive Chef, Chef Patrick Martens, and his lovely team, and I was very pleasantly surprise by the ginormous complimentary dessert that Chef Patrick took out for us at the end of the meal. I was in dessert heaven for a moment and totally forgot that I was extremely stuffed from the food already!

+++++++++++++

สวัสดีค่ะ

จากที่เมื่อวานนิดาได้แอบเอารูปมาลงไว้ยั่วน้ำลายในเพจให้ทุกๆคนได้ดูไปแล้ว วันนี้นิดาจะเอารูปจากมื้อเย็นที่นิดาไปทานที่ Zuma ร้านญี่ปุ่นน้องใหม่ที่มีชื่อเสียงมากๆและมีสาขาอยู่ทั่วโลกที่เพิ่งมาเปิดตัวอย่างไม่เป็นทางการไปเมื่อวานเป็นมื้อแรกค่ะ พิกัดก็อยู่ที่โรงแรม St.Regis นั่นเองค่ะ นอกจากบรรยากาศร้านจะสวยแล้ว อาหารก็อร่อยค่ะ ที่ชอบที่สุดเห็นจะเป็นเมนู black cod with miso ที่นิดาชอบมากๆตั้งแต่ทานครั้งแรกสมัยเพิ่งไปเรียนที่อังกฤษเกือบสิบปีมาแล้วค่ะ และมันก็ยังคงเป็นอาหารจานโปรดที่สุดจานนึงในดวงใจของนิดามาจนทุกวันนี้เลย =)

Bon Appétit!

Chilli Endamame ถั่วแระใส่กับพริกแทนเกลือค่ะ อร่อยดี

Pink Mojito
Zuma salad - สลัดซูม่า ใส่ผักรวมคลุกน้ำสลัดมิโซะเมเปิ๊ล
Assorted Tempura
dynamite spider roll - softshell crab, chili, wasabi tobiko
Dragon rolls - freshwater eel and avocado with shiso, yamagobo and wasabi tobiko
The best dish - Miso marinated black cod wrapped in hoba leaf
ปลาแบล๊คค๊อดหมักมิโซะเสิร์พพร้อทใบโฮบะ จานนี้สุดยอด
With Chef Patrick Martens, Zuma's Executive Chef
ขนมมากมายจากทางร้านค่ะ

This slideshow requires JavaScript.

One Comment Add yours

  1. Joe says:

    wow … looks great. Cant wait to go

Leave a comment